Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,27 (22 review-uri)

 • 2,19 (27 review-uri)
 • Euroins
  1,4 (87 review-uri)

 • 2,09 (11 review-uri)

 • 2,1 (20 review-uri)

 • 1,68 (34 review-uri)

 • 2,14 (7 review-uri)

 • 3,6 (10 review-uri)

 • 5 (3 review-uri)

 • 2,14 (65 review-uri)

 • (0 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,27 (30 review-uri)
 • 1
  28
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  2
Poenarescu Aurelian
acum 4 zile
Trei luni de asteptare

Din luna martie aștept să îmi bage banii și de fiecare dată cand sun la ei îmi spun că dosarul este la financiar si că o să urgenteze plata.
George
acum 4 zile
Neseriosi

Astept mai bine de o luna sa mi intre bani in cont nu îmi voi face niciodată asigurare la ei
Mirea
acum 4 zile
Marian

Fffoarte ne multumit Firma ce instiga profita de oameni
Lucian V
acum 6 zile
Euroins

Nu va mai loati asigurare de la euroins si fereasca-va sa dati de vreun inculpat cu polita la ei ca aveti de tras! cea mai de rahat asigurare din tara,,,Recomand city insurance sau orice altceva..
Lazar Cristi

Niste mizerabili

Nu stiu cum mai exista pe piata asemenea societăți de [x]. Astept banii de aproape 3 luni si nimic. Sun la call center dar si acolo sunt niste incompetenți. Ne lovim de acelasi sistem de România.
Claudia

(fara subiect)

Nu merita nici macar o stea. Mi-au dat dauna totala economica la masina, evident cu mult sub valoarea reala a masinii. Mi se pare aberant ca o astfel de firma sa existe pe piata.
Asmarandei Ilie
07.iulie.2019
EXTREM de neserioși

De aproape doua luni aștept banii. Nenumărate telefoane la call senter. Minciuni peste minciuni.
mihai
05.iulie.2019
tepari

am avut accident acum mai bine de o luna, dosarul s-a solutionat repede dar de o luna astept banii si nimic, mailuri cu raspuns ca dosarul este la plata si ca urgenteaza cu toate ca termenul legal este de 10 zile dupa se platesc despagubiri, nu stiu daca le-a primit cineva,oricum urmatoarea asigurare va fi la ominasig , am avut 2 incidente cu asigurati la omniasig si fara exagerare in maxim 5 zile cu poze pe wats up cu dosar depus pe wats up, am avut banii in cont, felicitari ominasig faliment euroins
Maria
04.iulie.2019
Cea mai proasta si hoata firma de asigurari

Cea mai proasta si hoata firma de asigurari nu recomand astept plata dupa data de 15.05 nu va asigurati masinile la ei
Cristi
04.iulie.2019
Întârziere la plata

Astept de mai bine de 2 luni sa imi intre banii in cont si nimic. Mi se spune încontinuu ca dosarul e la departamentul financiar si ca nu mai durează mult pana intra banii. Clar de acum încolo ma voi feri de euroins. Niste nemernici, tâlhari, care numa stiu sa iti ia banii.
anonim
04.iulie.2019
(fara subiect)

(fara comentariu)
VERED
03.iulie.2019
intirziere la plata

au trecut 2 luni si nu au platit spun ca dosarul este la financiar si se face o urgentare la plata .Sint mincinosi au un callcenter de tot rasul .Nu recomand ,aceasta firma ar trebui sa dispara de pe piata .
K.Elena
28.iunie.2019
Despagubire neonorata

Am fost lovita de un participant la trafic asigurat la firma Euroins ca si mine. De la finalizarea dosarului de despagubire au trecut 2 luni timp in care nu am primit banii. Nu recomand. TEAPA. la expirare voi incheia asigurare la alta firma.SA VA FIE RUSINE!, arogantilor. Nu stiti sa va comportati!
Marius
24.iunie.2019
Intarziere plata

Astept sa mi se plateasca despagubirea de 1 luna si 2 saptamani. Foarte neseriosi cei de la Euroins
DANIEL ZAHARIA
24.iunie.2019
NU DESPAGUBESC LA TIMP

In data de 05.06.2019 am fost la constatare, am acceptat sa imi repar masina in regie proprie, baiatul de la Centrul Pallady din Bucuresti mi-a spus ca banii se vor vire in 1-2 saptamani. Au trecut 3 saptamani, incerc sa sun la numerele de call center dar surpriza, imi respinge apelul. Oare au numarul meu de telefon setat sa fie respins? In data de 18.06.2019 am trimis un email la relatii@eeuroins.ro dar nu mi-au raspuns nici pana acum . La expirarea actualei asigurari, sigur nu voi mai face la ei, desi sunt cei mai ieftini.
Manolache
24.iunie.2019
Incearca orice ca sa-si diminueze despagubirile de platit

Am avut o masina lovita de un asigurat al Euroins. Inspectorul de la constatari a folosit toate mijloacele legale pentru tergiversare solutionarii si convingerea pagubitului sa accepte o despagubire mai mica.
anonim
24.iunie.2019
(fara subiect)

ar trebui sa inchida pravalia neseriozitate maxima nici macar nu raspund la telefon
Cristi
21.iunie.2019
Foarta foarte rau

Au refuzat sa imi repare masina deoarece au spus ca e dauna totala in momentul in care imi trebuia schimbata aripa dreapta si farul
Memet
18.iunie.2019
Nu despagubesc in timp legal

Am avut un accident , masina fiind dauna totala , pe 24.03 am fost programat la constatare dauna , pe 29.04 am primit oferta , am acceptat-o in aceeasi zi , am facut cerere am depus contul . Din cele 10 zile termen limita cat este normal au trecut mai bine de 40 , iar eu tot astept plata... firma de nimic ! Nu recomand !
CAlin
18.iunie.2019
O intrebare

Am primit scrisoare cu licitație si am o intrebare , primul accident nu am mai avut parte de asa ceva dar as dori sa stiu cum ar trebui să procedez in scrisoare scrie așa: "Dacă se optează pentru soluționarea cazului ca dauna totală economică, despăgubirea este in cuantum de 5395.58 lei . Acesta s-a calculat ca fiind diferența dintre valoare vehiculului la data evenimentului si valoare epavei . Pentru finalizarea dosarului necesar raspuns adresa poliției " , ar trebui sa ma duc la politie in localitatea mea , sau la politia din reședința județului sau cum ar trebui să procedez ?
Asmarandei Ilie
17.iunie.2019
Neserioși

Aștept de 2 luni banii pentru reparație. Nici o mișcare.
viorel
17.iunie.2019
catalin

Am 3 luni de cand astept virarea banilor in cont. Trimes mail in fiecare zi la ei fara nici un raspuns.... niste jeguri de oameni, sper sa nu mai existe pe piata acesti hoti.
Cristobal Toro
14.iunie.2019
Client i-Asigurare
Fantastico!

A fost foarte ușor de contractat iar cand am avut nevoie imediat au prestat ajutorul. Mersi!
Em
12.iunie.2019
Niște bandiți ordinari!!!

Am fix 3 luni de la accident, daună totală, mi-au oferit "doi bani" pe mașină, de o lună și ceva aștept să imi plătească acești doi bani! Niște hoți, bandiți, nemernici, tâlhari legali!
HL
12.iunie.2019
Nu despagubesc in timp legal

Au incercat sa imi ofere jumatate din suma reparatiei dupa ce am depus devizul estimativ , au trecut peste toate termenele legale de plata ... petitii asf avocat ... mare bataie de cap cu ei!
Laur
06.iunie.2019
Jalnici

Jepcari 'legali'! Trag de timp pentru plata despagubirilor, dupa ce trag cu dintii luni de zile pentru a te convinge sa te multumesti cu 'doi banuti'!
Madalina
29.mai.2019
Angajați incompetenți

Timp îndelungat pana la soluționarea situației în cazul unei daune totale, timp de asemenea pierdut, dezinteresul angajaților și incompetența acestora, cu siguranță NU RECOMAND EUROINS!!!
Florea
29.mai.2019
Nu vor sa plateasca...

Firma euroins nu mai vrea sa plateasca... Pt ca nu mai doresc sa-si onoreze obligatiile pt ca trebuie sa-si recupereze nu stiu ce investii facute pe nu stiu unde! Toate astea in detrimentul pagubitlor si service-urilor care le repara masinile. Ca sa e in Romania de acum- fiecare face ce vrea si cand vrea...
Duhoni
27.mai.2019
Dauna minora

Desi am o dauna minora (bara fata crapata) astept de mai mult de 3 saptamani sa obtin avizul de intrare in reparatii (la service-ul agreat de Euroins) La telefon astepti 10 min si se deconecteaza. Am scris la ASF poate se rezolva ceva.
Rosu Andrei
27.mai.2019
O firma mizerabila

Am RCA la euroins si am fost lovit de cineva cu RCA tot la euroins. Am fost la programare pentru constatare cu programare la ora 13:00 si am stat pe holuri pana la 15:45. Am facut dosarul de dauna si dupa o luna inca astept sa se faca plata. Am sunat zilnic la ei si mereu spun ca fac o cerere de urgentare a platii pentru dosarul meu care se afla la financiar si asteapta sa fie aprobata plata. Nu s-a intamplat nimic. O firma de mizerie. #nueuroins . Nu voi mai face rca euroins pe nici una din masini. Astept cu interes momentul in care vor deveni inevitabil falimentari